Netbanden met reclame voor jouw tennis- en/of padelbaan!

DrukSTIJL maakt officiële netbanden voor tennis- en padelbanen in Nederland, België en Duitsland! Deze netbanden worden ook wel "Padelnet bovenband" genoemd. De zinnigste prijzen van heel Nederland... én bij de netbanden is het ontwerp áltijd gratis!


Reclame van (lokale) ondernemers op de netbanden bij jouw club?


Wil jij netbanden bestellen? De netbanden zijn er in standaardafmetingen, maar kunnen ook geheel op maat worden gemaakt. Voor de "normale" wedstrijdpadelbanen is de lengte van de netband 992 cm en de hoogte van de netband is 10 cm (510 grams Bisonyl, voorzien van zoom en ringen). Voor de "single court" (wedstrijd)padelbanen is de lengte van de netband 592 cm en de hoogte van de netband is 10 cm (510 grams Bisonyl, voorzien van zoom en ringen).


Jij krijgt van ons eerst de laatste prijzen in een vrijblijvende prijsopgave! Laat ons ook gerust weten of je wilt dat DrukSTIJL je helpt met een mooi ontwerp!


info@drukstijl.nl

WhatsApp 06-54644326

ONTWERP NODIG?


DrukSTIJL kan je helpen met het ontwerpen van jouw drukwerk! Altijd tegen zinnige tarieven. Wij denken met je mee en geven je adviezen waar je wat aan hebt. Geef gerust aan wat je nodig hebt, wat je wilt. Je mag ook voorbeeldjes aanleveren die je ergens hebt gezien. Samen maken we er een prachtig design van!