Tuindoeken - Tuindecoratie
aluminium frame spandoek
bouwhek spandoek
spandoeken

PRIJZEN

Prijzen zijn allemaal afhankelijk van het materiaal, de maat en de afwerking. Iedere afmeting is mogelijk! Neem gewoon even (vrijblijvend) contact met ons op via info@drukstijl.nl of stuur een WhatsAppje naar 06-54644326.

Geef in je mailtje even aan wat je zoekt. Geef bijvoorbeeld de maat op en of je zélf een bestand wilt aanleveren óf dat je wilt dat DrukSTIJL je daarbij helpt (stuur dan desnoods ook vast even een logo en/of afbeelding mee).


spandoeken
spandoeken
spandoek

ONTWERP NODIG?

Neem snel contact met ons op! Wij kunnen in no-time een supermooi ontwerp maken! Dit hoeft niet veel te kosten. Wát dat kost ligt natuurlijk een beetje aan wat het precies moet worden en/of bijvoorbeeld je logo geschikt is voor drukwerk. Dat controleren wij uiteraard gratis voor je!


Zélf kun je uiteraard óók een drukbestand aanleveren! Dat scheelt kosten!

Lees hiervoor goed de OPMAAK- EEN AANLEVERINSTRUCTIES.

Wil je iets bestellen? Heb je een vraag?

Stuur gerust een e-mail naar info@drukstijl.nl

Alle bestellingen gaan via persoonlijk contact.


Prijzen gelden alléén bij aanlevering van kant-en-klare drukbestanden volgens de opmaakinstructies.

Hulp nodig bij de opmaak van je drukbestand?

Dat is al mogelijk vanaf € 10,00 (bij inlevering van volledige tekst incl. benodigde logo´s en/of afbeeldingen) en een uniek ontwerp door DrukSTIJL kan al vanaf € 25,50.


Prijzen zijn exclusief BTW - Prijswijzigingen onder voorbehoud - Lees onze VOORWAARDEN op de website. Privacyverklaring.


VERZENDINFO: Verzendkosten (binnen NL) zijn: € 7,50 pér bestelmoment*, dus óók als je meerdere drukwerkproducten op hetzelfde moment besteld (m.u.v. bordmaterialen en spandoeken*)! Producten worden, mogelijk, wél op verschillende momenten bezorgd.

*Voor bordmaterialen zijn er áltijd éxtra kosten van € 10,00 per bestelling en voor spandoeken is dat € 7,50!