Hoodies
DrukSTIJL T-shirts
DrukSTIJL T-shirts
DrukSTIJL T-shirts

BEDRUKTE HOODIES VAN B&C EN CLIQUE

Prijzen op aanvraagBASIC HOODIE (B&C)

Basic Hoodies van het merk B&C zijn altijd scherp geprijsd. De hoodies zijn gemaakt van een combinatie van 80% katoen en 20% polyester en zijn geschikt voor zowel heren als dames door de Unisex pasvorm. Te bestellen bij DrukSTIJL van één stuk. De hoodies kunnen full colour (digitaal) of tot wel 4 egale kleuren (zeefdruk) bedrukt worden. Op zoek naar een duurzame oplossing? Kies dan voor borduring tot wel 12 egale kleuren.


PREMIUM HOODIE (CLIQUE)

Basic Hoodies van het merk Clique (benaming DrukSTIJL is Premium) zijn de beste keus op basis van prijs en kwaliteit verhouding. Met deze hoodies ben je verzekerd van kwaliteit. De Hoodies zijn gemaakt van een combinatie van 35% katoen en 65% polyester en zijn geschikt voor zowel heren als dames door de Unisex pasvorm. Bij DrukSTIJL al te bestellen vanaf één stuk. De hoodies kunnen tot wel 4 egale kleuren gezeefdrukt worden. Op zoek naar een duurzame oplossing? Kies dan voor borduring tot wel 6 egale kleuren.


PREMIUM PLUS HOODIE (CLIQUE)

De Classic Hoodies van Clique zijn de hoodies met de beste kwaliteit bij DrukSTIJL (benaming DrukSTIJL is Premium Plus). Dit zie je terug in het materiaal maar ook in de afwerking. Daarbij geldt, hoe beter de kwaliteit van de stof, des te beter de decoratie tot zijn recht komt. Een leuke toevoeging is de kangaroo zak die een doorgang heeft voor je headphone of oortjes en de hoodie is gevoerd met een andere kleur stof. De hoodies kunnen tot wel 4 egale kleuren gezeefdrukt worden. Op zoek naar een duurzame oplossing? Kies dan voor borduring tot wel 6 egale kleuren.


ONTWERP NODIG?

Neem snel contact met ons op! Wij kunnen in no-time een supermooi ontwerp maken! Dit hoeft niet veel te kosten. Wát dat kost ligt natuurlijk een beetje aan wat het precies moet worden en/of bijvoorbeeld je logo geschikt is voor drukwerk. Dat controleren wij uiteraard gratis voor je!

Zélf kun je uiteraard óók een drukbestand aanleveren! Dat scheelt kosten!

Lees hiervoor goed de OPMAAK- EEN AANLEVERINSTRUCTIES.

Wil je iets bestellen? Heb je een vraag?

Alle bestellingen gaan via persoonlijk contact.


Stuur gerust een e-mail naar info@drukstijl.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 0654644326.


Prijzen gelden alléén bij aanlevering van kant-en-klare drukbestanden volgens de opmaakinstructies.

Hulp nodig bij de opmaak van je drukbestand? Dat is vaak al mogelijk vanaf € 13,50 (bij inlevering van volledige tekst incl. benodigde logo´s en/of afbeeldingen) en een uniek ontwerp door DrukSTIJL kan al vanaf € 27,00. Wil jij, om kosten te besparen, zélf je kant-en-klare drukbestanden aanleveren? Lees daarover HIER meer!


Prijzen zijn exclusief BTW - Prijswijzigingen áltijd onder voorbehoudLees onze VOORWAARDEN op de website. Privacyverklaring.

BETALINGEN VOORAF VIA FACTUUR/IDEAL


VERZENDINFO: Verzendkosten (binnen NL) zijn: € 7,95 pér bestelmoment*, dus óók als je meerdere drukwerkproducten op hetzelfde moment besteld (m.u.v. bordmaterialen en spandoeken*)! Producten worden, mogelijk, wél op verschillende momenten bezorgd.

ovdd dronten drukstijl
drukwerk drukstijl videostijl dronten lelystad