Recensies TEMP 2

Blije klanten! Daar doen we het voor! Altijd dat extra stapje zetten, een persoonlijke touch. We moeten het met z'n allen doen! En dat doen we ook..! Dát maakt het werken leuk! Ik, als persoonlijke drukwerkadviseur/ontwerper/regelaar/etc., ben ook heel blij met mijn klanten! Ook 's avonds of in het weekend zoekt men mij op, via bijvoorbeeld WhatsApp, en doe ik wat ik kan. Vaak is het dan beantwoorden van een simpel vraagje, het geven van advies, iets uitzoeken of snel een ontwerp maken. 9 tot 5 bestaat niet bij DrukSTIJL. Luchtig communiceren, toewijding, interesse, grapjes over en weer... Geen "u", maar gewoon "je en jij"... Samenwerken! Iedere dag nieuwe klanten om blij te maken. Iedere dag nieuwe klanten die mij blij maken... Wie zou er niet blij worden van de onderstaande recensies? Ik ben in elk geval superblij! Thanks!!!!! Grtz, Klaas

Antoinette van AB&P WEBSITE AB&P

Door vernieuwing van mijn scheidings- en budgetadvies praktijk had ik andere visitekaartjes nodig.

Omdat ik geen verstand heb van de opmaak hiervan heb ik drukstijl gevraagd om hun visie. Professioneel, betrouwbaar en meedenkend ben ik goed geholpen voor een super prijs! Echt een aanrader!!!

Johan van Wood it is WEBSITE WOOD IT IS

Zeer blij met Drukstijl, eindelijk iemand die ook even meedenkt ipv standaard iets via een volledig digitale site indienen en er dan bij aflevering achterkomen dat het niet klopt. Prijzen zijn goed, service is klasse! Diverse bestellingen gedaan, nooit problemen of klachten! Klaas, ben blij met je!

Annemiek van Mode Op Maat WEBSITE MODE OP MAAT

Als zelfstandig onderneemster van 2 bedrijven is het super fijn Drukstijl gevonden te hebben.

Een bedrijf wat met je meedenkt hoe je flyers, spandoeken, roll-up banners etc kunt maken en deze dan ook snel bezorgt. Drukstijl is een bedrijf waar prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Vanessa van All Inclusive Events WEBSITE ALL INCLUSIVE EVENTS

Hai Klaas, ik ben superrrrr blij met je. Jullie hebben een geweldige service en denken mee. Ben zeer tevreden. Bedankt voor alles!!

Farina van Freelance Solutions WEBSITE FREELANCE SOLUTIONS

Al enkele jaren maak ik als reclamebureau gretig gebruik van DrukSTIJL! Klaas staat altijd klaar, denkt mee en is zeer behulpzaam. Heel fijn als je zelf te druk bent er dan nog iets door Klaas aan het bestand gecorrigeerd kan worden om het drukwerk resultaat nog beter te laten zijn. Dankjewel Klaas voor de fijne samenwerking... Ik en mijn klanten hopen nog heel lang drukwerk bij je te kunnen bestellen!

Colinda Scholtz Reiscreaties WEBSITE COLINDA SCHOLTZ REISCREATIES

UITSTEKENDE SERVICE EN KWALITEIT - Gisteren heb ik de eerste nieuwe producten ontvangen die Klaas samen met mij heeft ontworpen. Echt van super kwaliteit. Daarnaast is het erg fijn samenwerken omdat de lijnen erg kort zijn. Wat zeker ook een plus punt is dat alles heel snel geleverd word. Ik kan niet anders zeggen dan werkzamen met Drukstijl en je promotie producten en reclame word tot in de puntjes geregeld.

Magna van Pedicuresalon Liwonne WEBSITE PEDICURESALON LIWONNE

Zeer blij met drukstijl... Ben al meedere keren goed geholpen. Lijnen zijn kort, er wordt snel actie ondernomen en het is zeer betaalbaar. Denken met je mee. Allemaal punten die je verwacht (en bij drukstijl waar worden gemaakt) als je een opdracht uitzet.

Marja van Dezo Cosmetics WEBSITE DEZO COSMETICS

Bijzonder blij ben ik met drustijl! Ik zou het iedereen van harte aanraden, er word echt naar je geluisterd en meegedacht niets is teveel. Super kwaliteit voor een bijzonder vriendelijke prijs. Voor mij nooit geen ander meer!

Katrien van Huidtherapie Juno WEBSITE HUIDTHERAPIE JUNO

Wordt verwerkt...

Grace van Grace Beauties WEBSITE GRACE BEAUTIES

SUPERBLIJ - Super blij met Drukstijl bestel al jaren bij jullie en iedere x weer tevreden met het resultaat het meedenken en het geduld!

Erica (founder) van Lifestyle Business Club WEBSITE LIFESTYLE BUSINESS CLUB

Drukstijl denkt mee, is professioneel voor een super goede prijs.

Ik laat mijn drukwerk graag bij hen doen, voor een snelle en veilige levering.

Nicole van Creative Cosmetics WEBSITE CREATIVE COSMETICS

ZEER TEVREDEN - Wij van Creative Cosmetics zijn zeer tevreden met de service van drukSTIJL.nl. Ze denken altijd met je mee, niets is teveel gevraagd en de service is ook snel!

Erik van Biertaxi Flevoland FACEBOOKPAGINA BIERTAXI FLEVOLAND

Drukstijl heeft mij goed geholpen met visitekaartjes echt top kwaliteit !!! Ook denkt Drukstijl mee met zijn opdrachtgever. Daarom kiest Biertaxi Flevoland voor Drukstijl

Maggie van By Maggies WEBSHOP BY MAGGIES

TOPPER - Als ik een graag iets nieuws wil voor mijn fashion lifestyle By Maggie. En dat gebeurt vaak. Dan spui ik het bij Klaas en die maakt het zo als ik het in mijn hoofd heb. Weinig voor nodig lijntje is kort. En snel van advies tot eind product. Fijne samenwerking. Wij zijn er blij mee...

Manuela van Dikas Hoekje FACEBOOK DIKAS HOEKJE

DIK TEVREDEN EN BLIJ - SUper en Dik tevreden ben ik met Klaas. Toen ik mijn winkel ging openen had ik diverse reclameartikelen nodig. Het ontwerp het product overal heeft klaas mee geholpen meegedacht enz. En voor een zeer scherpe prijs heb ik alles spik en span gekregen ook veel complimenten van klanten over de uitstraling dus als ik iets nodig ben hoppa na klaas en zeg het tegen iedereen die iets in die branche zoekt stuur Klaas ff een berichtje hebben al vele mensen gedaan en ook deze mensen zijn er dik tevreden mee ik zeg Klaas DIKKE Pluis en ga zo door

Brigitte van Hästens Haarlem WEBSITE HÄSTENS HAARLEM

GOEIE SERVICE! - Na een zoektocht naar drukwerk wat ik nodig had, kwam ik bij Drukstijl terecht. Klaas denkt mee, is flexibel en snel en ook nog voor hele schappelijke prijzen. Ik ben super blij met Drukstijl/Klaas en we zullen in de toekomst nog zeker meer gaan doen!

Annet van Bootcamp4Kids WEBSITE BOOTCAMP4KIDS

BLIJ - Voordat ik bij Drukstijl terecht kwam was ik altijd opzoek naar aanbiedingen voor bijvoorbeeld flyers, visitekaartjes of ander drukwerk wat ik nodig had. Vaak moest ik dan digitaal aanleveren via een site wat ik wilde laten drukken. Wat niet altijd goed ging.

Gelukkig kreeg ik een mailtje van Klaas. Hij had een goede aanbieding voor een beachflag die ik op dat moment nodig had. Het persoonlijke contact beviel mij goed en de materialen die Drukstijl levert nog beter!

Sinds die beachflag heb ik visitekaartjes, enveloppen, stempels en zelfs mijn nieuwste kinderboek bij Drukstijl laten drukken.

Ik kan wel zeggen dat ik SUPER tevreden ben.

Wat is er zo goed aan DRukStijl?:

- persoonlijk contact - zeer snelle levering - niet te beroert om iets extra te doen of advies te geven - goede producten - lage prijzen

DrukStijl heel veel dank en ik hoop dat je nog veel voor mij kunt betekenen in de toekomst.

Vriendelijke groet,

Annet Bloema

Bootcamp4kids

Ratna van Boetiek8cht WEBSITE BOETIEK 8CHT

Klaas van drukstijl.nl heeft mij al meerdere keren geholpen én ook mijn huidige logo ontworpen! Hoewel de afstand geografisch gezien groot is, zijn de lijntjes met Klaas altijd lekker kort. Denkt graag mee, is snel, duidelijk en heeft scherpe tarieven! Ga zo door, ik ben heel blij met je, Klaas!

Peter van DutchSoy WEBSITE DUTCHSOY

Klaas ontwerpt al jaren álles voor mij en veel van mijn contacten. Ook al ons drukwerk komt alléén van DrukSTIJL. Van de visitekaartjes tot de volledige inrichting van onze beurzen. Ik zou me niks beters kunnen wensen!

André van AH Fotostudio WEBSITE AH FOTOSTUDIO

Nog nooit heb ik met een leverancier gewerkt die zo snel, vakkundig en klantvriendelijk te werk gaat. Tevens is de kwaliteit van de geleverde producten meer dan goed. Klaas gaat 3 stappen verder dan de gemiddelde leverancier waarmee ik heb gewerkt. Dat uit zich o.a. in het meedenken met de klant en komen tot 'op maat' gemaakte oplossingen wanneer een bestelling afwijkt van wat standaard is" Drukstijl, ik kan het iedereen aanraden.

Charlotte van Charming Kappers FACEBOOKPAGINA CHARMING KAPPERS

In 1 woord geweldig! Inmiddels al 2 jaar klant bij klaas! Hij geeft geweldig advies, komt afspraken na en is betaalbaar! Voor iedereen een aanrader!

Naomi van Joy 4 All FACEBOOKPAGINA JOY4ALL

Wij hebben al meerdere malen drukwerk bij Klaas besteld en zijn erg tevreden. Hij is goed bereikbaar, reageert snel en zijn prijzen zijn ook goed te doen.

Jaap van o.a. Leven na het Leven WEBSITE LEVEN NA HET LEVEN

TOP - Gelukkig werd ik door iemand op Klaas gewezen. Alles wat Klaas voor mij doet op huisstijlgebied is top. Top meedenken, top persoonlijke aandacht, top prijs-/kwaliteitverhouding.

Directie van Taxicentrale Schiphol WEBSITE TAXICENTRALE SCHIPHOL

"Drukstijl reageert altijd vlot op al onze verzoeken, zelfs s' avonds en in het weekend. Aangezien de Taxicentrale Schiphol 24/7 open is, zijn wij de tijden 9:00-17:00 - waarop de meeste drukkerijen bereikbaar zijn - een beetje kwijt. Gelukkig zorgt DrukSTIJL er voor dat we ons drukwerk altijd snel geleverd krijgen en onze vragen meestal binnen één uur beantwoord zijn. Dat werkt voor ons erg prettig!"

Noraly van Nora Style Hair FACEBOOKPAGINA NORA STYLE HAIR

Wauw, mijn flyer is zo tof!

Ik had iets in gedacht en via de mail mijn gedacht op papier!!! Zo blij met mijn flyer.... Super bedankt!!!!