OPMAAKINSTRUCTIES


Vakantietijd! 18 t/m 28 juli 2019

We moeten er allemaal eens tussenuit! :-) Voor ons geldt dat we in deze periode (mogelijk) niet telefonisch bereikbaar zijn en dat wij geen DTP'ers en ontwerpers ter beschikking hebben. E-mails worden onregelmatig wél gelezen, maar slechts in bepaalde gevallen (uitzonderingen) behandeld.
Het productiecentrum blijft open, maar met minder bezetting. Kant-en-klaar aangeleverde documenten kunnen (in de meeste gevallen) wél worden verwerkt.

Hoe dan ook: alvast wél even excuses voor het mogelijke ongemak :-) Maar ik ga er vanuit dat de meesten van jullie ook even een klein poosje van wat welverdiende rust gaan genieten. Ik gun het iedereen. Buitenlucht, zon.

Groetjes, Klaas de Beer - DrukSTIJL

ZÉLF JE DRUKBESTAND AANLEVEREN? LEES DE INSTRUCTIES

Het is heel simpel! Sowieso nóóit snijtekens gebruiken. Maak je drukbestand in het juiste programma (Photoshop is geen opmaakprogramma voor professioneel drukwerk; wél om professioneel foto's te bewerken).

Voeg aan jouw ontwerp de vereiste snijmarge toe. Deze snijmarge is voor het meeste drukwerk 3 mm (rondom) en voor groter drukwerk over het algemeen 5 mm (rondom).

LEES HIER MEER


DOWNLOAD PDF'S

Beachflag 240 x 40 cm

Beachflag 315 x 65 cm

Dropflag 180 x 70 cm

Dropflag 250 x 100 cm

Roll-Up banner 200 x 85 cm

Visitekaartjes 85 x 55 mm

Visitekaartjes DrukSTIJL opmaakinstructies

Wil je iets bestellen? Heb je een vraag?

Stuur gerust een e-mail naar info@drukstijl.nl

Alle bestellingen gaan via persoonlijk contact.


Prijzen gelden alléén bij aanlevering van kant-en-klare drukbestanden volgens de opmaakinstructies.

Hulp nodig bij de opmaak van je drukbestand?

Dat is al mogelijk vanaf € 10,00 (bij inlevering van volledige tekst incl. benodigde logo´s en/of afbeeldingen) en een uniek ontwerp door DrukSTIJL kan al vanaf € 25,50.


Prijzen zijn exclusief BTW - Prijswijzigingen onder voorbehoud - Lees onze VOORWAARDEN op de website. Privacyverklaring.


VERZENDINFO: Verzendkosten (binnen NL) zijn: € 7,50 pér bestelmoment*, dus óók als je meerdere drukwerkproducten op hetzelfde moment besteld (m.u.v. bordmaterialen en spandoeken*)! Producten worden, mogelijk, wél op verschillende momenten bezorgd.

*Voor bordmaterialen zijn er áltijd éxtra kosten van € 10,00 per bestelling en voor spandoeken is dat € 7,50!